reduir font ampliar font

Versió en català del web de Joan Castellà   Versión en castellano del web de Joan Castellà   English version of the web of Joan Castellà  


QUI SOC

 

Sóc Joan Castella Grau, de Canovelles (Barcelona) de família pagesa,en el 1979 m’incorporo a l’explotació agrícola familiar.  

Al 1990 amb la Mercè Pascual ens traslladem a Amposta (Tarragona) i començarem a portar un hivernacle de 0.9ha (4 jornals).

Van sorgir problemes amb la plantació de cogombres, aquests es morien i la causa era els residus químics utilitzats pels anteriors propietaris. La solució la trobàrem utilitzant un compost orgànic que ens va permetre obtenir bons resultats.

D’aquesta forma va començar el nostre interès i identificació amb l’agricultura ecològica, fent cursets a l’Escola de Capacitació Agrària d’Amposta i parlant amb gent més experimentada.

Actualment, juntament amb el hivernacle tenim arrendades una finca exterior de 7ha (32 jornals) i un camp de tarongers de 0,9ha (4 jornals).

Des del 1992 estem inscrits en el Consell Català de la producció Agrària Ecològica, CCPAE www.ccpae.org amb els números ct 235pe i ct146p respectivament.

Vam començar fent exportació,a països de centre Europa, principalment a Alemanya i França i el novembre del 1996 començarem un servei a domicili, oferint les nostres verdures ecològiques de temporada i fruita de agricultors ecològics del territori espanyol.

Aquest servei a domicili inicialment l’oferim a les poblacions del nostre entorn com: Amposta, Tortosa, La Sénia, etc.. arribant actualment, a qualsevol població de la península espanyola com poden ser: Barcelona, Madrid, Bilbao, Gijón, Sabadell, Mérida, etc...

Ens poden venir a visitar el primer dissabte de mes, amb molt de gust els atendrem,sinó, sempre ens podeu seguir en la pàgina web des de l’apartat Com està l’hort ? o del Facebook.

Al llarg dels anys el nostre hivernacle ha participat en diferents estudis pel departament d’agricultura com per la Universitat de Barcelona.

Al 2006 vam obrir a Amposta una botiga d’alimentació ecològica anomenada Ekobo.

Ens varen atorgar el 17 de juliol de 2003, la medalla a l’Agricultura Catalana per la Generalitat de Catalunya en mans del molt honorable president Jordi Pujol i Soley.

El 13 de desembre 2008 vam rebre una distinció per Qualitat Ebrenca per part de l’associació Amics i Amigues de l´Ebre.

El 17 de març 2010 vam rebre una menció especial atorgada pel Consell Comarcal del Montsià en la seva quarta edició dels premis Montsià Innova 2009.

 

 On estan les nostres instal·lacions i la finca?

Verdures Ecològiques Joan Castellà > <b>QUI SOM</b> > QUI SOC


Verdures Ecològiques Joan Castellà | 43870 Amposta(Tarragona)
Tel 977 702915 - Fax 977 700901 | correu electrònic | informació i avís legal